Leivoin eilen korvapuusteja, ja niitä tuli sen verta paljon että osa meni pakastimeen ja mummulle Hymy Täytyy kyllä myöntää, että mikään ei voita tuoreen pullan tuoksua. Korvapuustit tein ihan perusohjeen mukaan.

Korvapuustit

 pullataikinaa (ohjetta tulossa myöhemmin)                                                        

50 g voita tai margariinia                                                                            

n. 6 rkl kanelia (riippuen pullataikinan määrästä)                                                 

n. 6 rkl sokeria                                                                                   

voiteluun 1 kananmuna                                                                       

pinnalle raesokeria

1. Jaa pullataikina kahteen tai kolmeen osaan. Kauli osat nelikulmaisiksi levyiksi.  Sulata rasva kattilassa tai mikrossa. Voitele levy voisulalla ja ripottele päälle kanelia ja sokeria. Kääri levyt rullalle ja leikkaa ns. "siksak" palasia. Paina kapeimmasta kohdasta keskeltä.                                                                                        2. Nosta pullat leivinpaperille pellille ja anna niiden kohota liinan alla n. 30 minuuttia - 1 tunti.  Voitele pullat munalla ja ripoittele pinnalle raesokeria. Paista hieman keskitasoa alempana 225 °C asteessa noin 10-15 minuuttia pullan koon mukaan.

1250162411_img-d41d8cd98f00b204e9800998e